sve kategorije

Početna>Proizvodi>Rakija

Goalong Movie VSOP rakija 700ml 40% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:FILM
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:U svakoj boci zapakirana poklon kutija, 12 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:8000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
11
OkusSvježe voće i nježni cvjetni
UkusIzvrsno i glatko s trajnim završetkom 

Konkurentska prednost:

Atraktivna cijena s brzim datumom isporuke

Dosta zaliha

Sustav alkoholnih pića na jednom mjestu.


111
222


Odabrali smo grožđe za pire i cijeđenje u modernoj vakuum preši, a zatim se divlji kvasac koristi za prirodnu fermentaciju za pripremu izvornog vina od grožđa, a zatim ga destilira dvostruka destilacijska mašina. Nakon završetka destilacije naziva se vodom života. S aromom izvornog grubog minerala mora se čuvati u hrastovim bačvama 3 godine prije nego što postane prava MOVIE VSOP rakija.

Vodeći u izvozu 7 uzastopnih godina. Brza isporuka, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupnje na jednom mjestu s pet zvjezdica. Nijedan od proizvoda koji cirkuliraju na tržištu nije doživio nikakve incidente vezane uz sigurnost hrane. Zadovoljstvo kupaca anketom prelazi 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.

Profil tvrtke

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni međunarodni proizvođač alkoholnih pića na jednom mjestu u Kini u koji je 2018. godine uložila UK Goalong Group, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, brendi, votku, gin, likere i drugo likeri. smješten u dvoorijentiranom industrijskom parku grada Liuyanga, prvi je po veličini viski s jednim sladom destilerija u Kini, a također i 4. destilerija u koju je investirala Goalong grupa, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sustavom upravljanja na visokoj razini, predstavljajući 4. međunarodnu razinu isporuke Grupe, uglavnom se fokusirajući na kineski viski proizvodnja i usluge privatnih marki alkoholnih pića za kupce iz zemlje i inozemstva.


Detaljnije
2
3
4
5
6
UPIT