sve kategorije

Početna>Proizvodi>Rakija

Bosolac Selected Rare Brandy XXO 700ml 40%akv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Bosolac
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:U svakoj boci zapakirana poklon kutija, 12 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:8000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis

Rakija Bosolac XXO

Bosolac brandy XXO destilira se u Prulhu Francuska, kupažira i puni u Kini. Egzotično grožđe, materijali i tehnologija jamče njegove jedinstvene okuse. Ručno izrađena staklena boca dodaje eleganciju. Kupci je smatraju dobrim izborom za zabavu i proslavu. Nije iznenađenje da će vam se svidjeti njegov puni okus i blago jaka predjela.


Konkurentska prednost:

Atraktivna cijena s brzim rokom isporuke.

Dovoljno zaliha.

Sustav alkoholnih pića na jednom mjestu.


Vodeći izvoz 8 godina zaredom. Brza dostava, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupovine na jednom mjestu s pet zvjezdica. Niti jedan od proizvoda koji kruže na tržištu nije doživio nikakve incidente u vezi sa sigurnošću hrane. Zadovoljstvo anketama kupaca prelazi 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.

Profil tvrtke

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni međunarodni proizvođač alkoholnih pića na jednom mjestu u Kini u koji je 2018. godine uložila UK Goalong Group, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, brendi, votku, gin, likere i druge likere. smješten u dvoorijentiranom industrijskom parku grada Liuyanga, prvi je po veličini viski s jednim sladom destilerija u Kini, a također i 4. destilerija u koju je investirala Goalong grupa, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sustavom upravljanja na visokoj razini, predstavljajući 4. međunarodnu razinu isporuke Grupe, uglavnom se fokusirajući na kineski viski proizvodnja i usluge privatnih marki alkoholnih pića za kupce iz zemlje i inozemstva.

12

Goalong čist sladni viski je postigao dobre rezultate na raznim stručnim izložbama i degustacijama alkohola. U 2020. brend je izvezen u Sjedinjene Države na način da će ući u velike supermarkete SAD-a i postati popularan artikl.

66

55


10

9

Detaljnije
UPIT