sve kategorije

Početna>Proizvodi>Rakija

Goalong Royal Carlston rakija VSOP žestoka alkoholna pića 700ml 40% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:FILM
Minimalna narudžba Količina:1200 boce
Pakiranje Detalji:U svakoj boci zapakirana poklon kutija, 12 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:8000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
44.1

Odabrali smo grožđe koje smo muljali i cijedili u suvremenoj vakuumskoj preši, a potom od divljeg kvasca prirodnom fermentacijom skuhamo originalno vino od grožđa, a potom ga destilirali strojem za dvodestilaciju. Nakon što je destilacija završena, naziva se voda života. S aromom izvornog grubog minerala, mora se čuvati u hrastovim bačvama 3 godine prije nego postane pravi Royal Carlston rakija VSOP.


Konkurentska prednost:

Atraktivna cijena s brzim datumom isporuke

Dosta zaliha

Jedna stanica namazati sustav usluga.


55
66
77

Vodeći izvoz 7 godina zaredom. Brza dostava, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupovine na jednom mjestu s pet zvjezdica. Niti jedan od proizvoda koji kruže na tržištu nije doživio nikakve incidente u vezi sa sigurnošću hrane. Zadovoljstvo anketama kupaca prelazi 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.

3

88

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. nalazi se u industrijskom parku s dva tipa u gradu Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. nalazi se u industrijskom parku dvije vrste u gradu Liuyang, površine 23259.67 četvornih metara. 5 velikih zgrada, svaka s građevinskim područjem od oko 5000 četvornih metara. To je prva velika zgrada viski s jednim sladom destilerija u Kini. I to je četvrta destilerija u koju je investirala Goalong Liquor Group.


Detaljnije
2
3
UPIT