sve kategorije

Početna>Proizvodi>Rakija

Bosolac posebna rakija XO rakija 700ml 40% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Bosolac
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:U svakoj boci zapakirana poklon kutija, 6 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:8000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
11

Bosolac Special Grade Brandy XO destilira se u Prulhu Francuska, miješa i puni u Kini. Egzotično grožđe, materijali i tehnologija jamče njegove jedinstvene okuse. Ručno izrađena staklena boca daje dodatnu eleganciju. Kupci ga smatraju dobrim izborom za zabave i proslave. Nije iznenađenje da će vam se svidjeti njegov puni okus i blago jaka predjela.


22

33


44

55

Vodeći izvoz 7 godina zaredom. Brza dostava, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupovine na jednom mjestu s pet zvjezdica. Niti jedan od proizvoda koji kruže na tržištu nije doživio nikakve incidente u vezi sa sigurnošću hrane. Zadovoljstvo anketama kupaca prelazi 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.

5

10

66

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. nalazi se u industrijskom parku s dva tipa u gradu Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. nalazi se u industrijskom parku dvije vrste u gradu Liuyang, površine 23259.67 četvornih metara. 5 velikih zgrada, svaka s građevinskim područjem od oko 5000 četvornih metara. To je prva velika zgrada viski s jednim sladom destilerija u Kini. I to je četvrta destilerija u koju je investirala Goalong Liquor Group.

1. Je li ova rakija stvarno stara 6 godina?

Da, rakija posebne kvalitete destilirana je i miješana u Francuskoj, koja je odležala u bačvi od francuskog hrasta više od 6 godina. I botting u Kini od strane Goalong Liquor grupe.

2. Možemo li koristiti vlastiti logo ili dizajn na etiketi?

Da, prihvaćamo prilagođene dizajne. Također imamo tim dizajnera koji će vam pomoći u dizajnu.

3. Koliki je volumen boce?

Pri ruci imamo bocu od 700 ml. Možemo otvoriti kalup za vašu ovlaštenu bocu.

4. Koliki je ciklus otvaranja kalupa i cijena?

Naš ciklus otvaranja kalupa obično je oko dva tjedna, podijeljen na mehaničke boce i ručne boce, a cijena je između 300 i 1500 USD. S obzirom na dugoročnu suradnju u budućnosti, možemo razmotriti povrat naknade za otvaranje kalupa za prvu veliku narudžbu.

5. Što trebam učiniti ako je roba ozbiljno oštećena prilikom transporta u lokalno područje?

Naša ambalaža je prikladna za međunarodni transport, a stopa oštećenja je iznimno niska. Molimo slikajte i prikupite dokaze u roku od 2 sata nakon primitka robe. Nadoknadit ćemo vašu sljedeću narudžbu na temelju stvarnog gubitka.

6. Što trebam učiniti ako curenje vina i pogreške na etiketi nastaju zbog netočnih procesa ili proizvodnje koji utječu na prodaju?

Budući da označavanjem upravlja stroj, raspon pogreške je vrlo nizak, i

teško je vidjeti pogrešku golim okom, tako da možete biti sigurni. Što se tiče problema curenja vina, budući da je poklopac višestruko unapređivan, mogućnost curenja vina je vrlo mala. Ako je to stvarno zbog tvorničkih razloga, molimo vas da fotografirate kao dokaz, a mi smo spremni snositi odgovarajuću odgovornost.

7. Kupci na našem tržištu su jako odbojni prema kineskoj hrani, jer u Kini ima mnogo problema s hranom, kako otkloniti nedoumice krajnjeg tržišta?

Ako je potrebno, možemo surađivati ​​s QS testiranjem ili drugim međunarodno certificiranim BV, inspekcijama trećih strana, itd. Apsolutno jamčimo kvalitetu. U usporedbi s drugim velikim markama žestokih pića, naši proizvodi su isplativi. Cijena je umjerena, a kvaliteta zajamčena. Vjerujem da će vam ovo definitivno pomoći da otvorite veće tržište.

8. Što ako postoji razlika između rinfuznog vina

i uzorak vina? Svaki put kada se pošalje uzorak, zalijepit ćemo odgovarajuću naljepnicu i zadržati kopiju na stalku za izložbe uzoraka tvrtke. Prilikom proizvodnje rasute robe, rasporedit ćemo i proizvoditi prema uzorcima, tako da problem koji razmatrate u osnovi ne postoji.

9. Želim kupiti 6 boca viski. Može li vaša tvrtka pružiti uslugu plaćanja pouzećem?

Kako je vino opasno i krhko, ne preporučujemo kupnju 6 boca. Možete prvo probati jednu bočicu. Zbog lokalnog expressa ne prihvaćamo pouzećem.

10. Koliko je pregleda moguće tijekom cijelog proizvodnog procesa, a koliko cjelovitih pregleda?

Svaka naša pozicija će provoditi međusobnu inspekciju i samoprovjeru. Osim toga, postoje 2 nasumična pregleda

i 1 potpuni pregled.

Detaljnije
2
3
4
5
6
UPIT