sve kategorije

Početna>Vijesti iz kluba>Vijesti iz tvrtke

“Zajednički razvoj za zajedničku budućnost”, destilerija Goalong izlagala je na 3. China-Africa Economic and Trade Expo 2023.

2023-07-03

Sunce prži, Changsha svojom toplinom dočekuje afričke goste izdaleka. Od 29. lipnja do 2. srpnja, 3. China-Africa Economic and Trade Expo održan je u Međunarodnom kongresnom i izložbenom centru Changsha s temom "Zajednički razvoj za zajedničku budućnost". Destilerija Goalong izložio na ovoj konferenciji s novim nacionalnim stilom i donio razne single malt whisky proizvodi za prijatelje iz različitih zemalja da isprobaju i razumiju okus viskija koji pripada Liuyangu iz Hunana.

图片 1_ 副本
图片 2_ 副本

China-Africa Business Expo najveća je platforma za gospodarsku i trgovinsku suradnju u okviru Foruma o kinesko-afričkoj suradnji. 3rd China-Africa Business Expo suorganiziraju Narodna vlada provincije Hunan i Ministarstvo trgovine, a jedna je od najvažnijih aktivnosti razmjene između Kine i afričkih zemalja u području gospodarstva i trgovine ove godine. China-Africa Economic and Trade Expo važan je mehanizam za kinesko-afričku gospodarsku i trgovinsku suradnju i važan prozor za lokalnu gospodarsku i trgovinsku suradnju s Afrikom, što je od velikog značaja za Kinu za promicanje otvaranja na visokoj razini i izgradnju novog obrazac razvoja. Putem ovog sajma imat ćemo priliku duboko komunicirati s vladinim dužnosnicima, poduzetnicima i gospodarskim i trgovinskim stručnjacima iz Kine i Afrike kako bismo razgovarali o mogućnostima suradnje i dodatno ojačali gospodarske i trgovinske veze između Kine i Afrike. Iskoristit ćemo ovu priliku da pokažemo snagu robne marke, značajke proizvoda i inovativnu snagu Goalong Spirits Group i unesemo novu vitalnost u kinesko-afričku gospodarsku i trgovinsku suradnju.

图片 3_ 副本
图片 4_ 副本

(Prijatelji stranih poduzeća posjetili su štand Goalong destilerije kako bi postigli suradnju)

图片 5_ 副本
图片 6_ 副本
图片 7_ 副本

(Čelnici vlada, komercijalnih ureda i poduzetničkih udruženja posjetili su štand destilerije Goalong i kušali Goalong viski proizvode)

Kako bi osigurali najbolji rezultat ove izložbe, Goalong destilerija se dobro pripremila unaprijed. Prikazali smo naš asortiman proizvoda i značajke procesa u svim aspektima, predstavljajući naš jedinstveni proces destilacije i kulturu viskija našim kupcima i partnerima. U isto vrijeme također aktivno razumijemo potrebe i trendove tržišta Srednje Afrike i pružamo personalizirane proizvode viskija u skladu s preferencijama okusa različitih regija kako bismo zadovoljili potrebe potrošača. Tijekom izložbe, Goalong single malt viski dobili su mnoge sugestije i mišljenja, što je pružilo važnu pomoć za buduću proizvodnju proizvoda i kontrolu procesa.

图片 8_ 副本
图片 9_ 副本
图片 10_ 副本
图片 11_ 副本

1. srpnja imali smo čast sudjelovati na posebnom sastanku za usklađivanje afričkih proizvoda i turizma u Hunanu. Kao jedna od niza aktivnosti koje održava vlada Hunana, ovaj sastanak za usklađivanje ima za cilj jačanje gospodarske i trgovinske suradnje između Hunana i afričkih zemalja te promicanje razmjene i suradnje između dviju strana u području trgovine proizvodima i turizma. Gospodin Alan, osnivač Goalong grupe, i gđa Joanna, voditeljica vanjske trgovine Goalong grupe, predstavljali su Goalong grupu kako bi prisustvovali sastanku s kineskim proizvodima viskija bogatim lokalnim karakteristikama Liuyanga, tražeći partnere s afričkim tržištem i istražujući nove poslove prilike zajedno.

图片 12_ 副本

Kinesko (Changsha)-afrička ekonomska i trgovinska konferencija za usklađivanje važna je platforma i za Kinu i za Afriku. Na ovom susretu za usklađivanje, vanjskotrgovinsko i komercijalno osoblje Goalong grupe imalo je prijateljske razgovore s afričkim poslovnim udruženjima i afričkim poduzećima, predstavilo imidž naše robne marke i prednosti proizvoda, razgovaralo o mogućnostima suradnje s poduzetnicima i partnerima iz Afrike i promoviralo daljnji razvoj Kine -Afrička gospodarska i trgovinska suradnja.

图片 13_ 副本
图片 14_ 副本

S viskijem kao medijem, za izgradnju mosta međusobnog razumijevanja i suradnje, kao kineska tvrtka, Goalong Distillery Group aktivno odgovara na inicijativu "Pojas i put" i pridonosi svojom mudrošću i snagom suradnji između Kine i Afrike. da pokaže poseban okus kineskog viskija. Sudjelovanje na China-Africa Business and Trade Expo važna je prekretnica za destileriju Goalong. Prvo ćemo se pridržavati koncepta kvalitete iu potpunosti pokazati jedinstveni šarm i prednosti Hunan viskija u Kini. Aktivno ćemo nastojati uskladiti se s kineskim i afričkim poduzećima i partnerima, istraživati ​​zajedničke poslovne prilike i promicati kulturnu razmjenu između Kine i Afrike. Također se radujemo što ćemo kroz ovaj sajam upoznati više poduzeća i partnera istomišljenika, istražujući nove prilike za razvoj industrije viskija sa stručnjacima iz industrije viskija u zemlji i inozemstvu, prijateljima iz svih sfera života u Kini i Africi, radeći zajedno na promicanju prosperitet međunarodne industrije alkoholnih pića u Kini i Africi i stvaranje svijetle budućnosti za kinesko-afričku gospodarsku i trgovinsku suradnju!

图片 15_ 副本