sve kategorije

Početna>Vijesti iz kluba>Vijesti iz tvrtke

Goalong single malt viski oduševio je Qingdao

2023-07-14

图片 1

Dana 8. srpnja 2023., Tsingtao International Whisky Festival otvoren je u Međunarodnom kongresnom centru u Olimpijskom centru za jedrenje Qingdao! Događaj prikazuje najnovija dostignuća kineske industrije proizvodnje viskija. Na ovom dugo očekivanom događaju, Goalong single malt viski bio cijenjen zbog svoje izvanredne kvalitete i jedinstvenog okusa.

图片 2

Događaj je okupio brojne proizvođače viskija, entuzijaste i stručnjake iz industrije iz zemlje i inozemstva. Destilerija Goalong aktivno je sudjelovala u razmjeni inovativnih tehnologija, iskustava i uvida te u zajedničkoj raspravi o razvoju kineske industrije viskija. Kroz kontinuirano poboljšanje proizvodnih standarda i inovativne tehnologije, uspješno smo stvorili jedinstveni Kinez Goalong single malt viski s prepoznatljivim karakteristikama i jedinstvenim okusom koji je Goalong viski izvezen na međunarodno tržište. Goalong Group vjeruje da će Goalong Whisky u budućnosti sigurno postati posjetnica svjetskog viskija u Kini.

图片 3图片 4

Goalong Group je za ovaj festival viskija pažljivo pripremio Crown single malt whisky odležao u različitim vrstama hrastovih bačvi, kao što su sherry bačve, rakije i tennessee bačve burbona iz cijelog svijeta. Ovi različiti stilovi Goalong viskija donijeli su novi okus domaćim i stranim proizvođačima viskija i entuzijastima u industriji, te donijeli jedinstvenu gozbu kušanja viskija mnogim pijanicama.

图片 5

Viski nije samo piće, već i kultura i stil života. Goalong viski iz Hunan Liuyanga bit će predan inovaciji kineskog viskija i integraciji svjetske tehnologije i kulture viskija, tako da domaći viski u svijetu svijetli u svjetlu The Timesa.

图片 6图片 7