sve kategorije

Početna>Vijesti iz kluba>Vijesti iz tvrtke

Goalong Whisky blista na China-Africa Economic and Trade Expo

2023-06-29

1

3. China-Africa Economic and Trade Expo službeno je otvoren 29. lipnja 2023. s temom "Traženje razvoja i dijeljenje budućnosti". "Gaolang" Kineski single malt viski koji je izložila Gaolang grupa dobio je pohvale industrije.

2

Na sajmu je Goalong Group uglavnom promovirao i izlagao vlastiti brend Goalong single malt viski odležao u različitim vrstama hrastovih bačvi, kao što su bačve za šeri, bačve za rakiju i tennessee burbonske bačve itd. Ovi različiti stilovi Goalong viskija donijeli su novi okus i pohvale domaćim i stranim izlagačima koji su ih došli kušati. Novi proizvod "Qiu Xu", koji se proizvodi od lokalnih sirovina Liu Yanga i odležava u bačvama od jednog zrna, također je dobro primljen od strane izlagača i prijatelja iz zemlje i inozemstva.

34

Uz štand Goalong Grupe, četiri prastare i teške hrastove bačve i vrteći se promotivni film neprestano su privlačili poglede prolaznika koji su neprestano dolazili u posjet i konzultacije s domaćim i stranim prijateljima i gospodarstvenicima. Neki od njih govorili su o tržištu kineski viski, neki su se raspitivali o procesu proizvodnje viskija, a neki su razgovarali o suradnji i kušali viski. Osim brojnih domaćih kolega koji su izrazili veliko zanimanje za Gaolang viski, namjeru za suradnju izrazili su i neki afrički gospodarstvenici iz Nigerije, Kenije i drugih zemalja.

56

Goalong Grupa već je mnogo puta sudjelovala na sličnim sajmovima i zna važnost sajmova za izgradnju brenda i prodaju. Iz tog razloga Goalong Group je od prvog dana najave izložbe obavio svoju zadaću. Od lekture i ispisa pisanih promotivnih materijala, produkcije promotivnog filma i proizvodnje fizičkih uzoraka sve je dovršeno na uredan način uz jedinstvenu koordinaciju i dogovor svih odjela Goalong grupe. U isto vrijeme, tvrtka je također poslala ambasadora marke i glavnog barmena Goalong grupe da na licu mjesta kupcima objasne znanje o proizvodnji i kušanju viskija. Okosnica izvoznog poslovanja također je sudjelovala u cijelom osoblju, unaprijed uvježbanom, objašnjenom na licu mjesta i preuzimanju inicijative za pristup kupcima, što je stvorilo dobro okruženje za daljnju promociju proizvoda poduzeća i širenje poslovne suradnje.

7