sve kategorije
bočni transporter

Početna>O nama>Profil grupe

Uvod u grupu

Glavna djelatnost Goalonga alkoholno piće (Grupa) je proizvodnja i prodaja međunarodnih duhovi (Npr. viski, brandy, votka, gin, rum), kao i uvoz & wxport robe i tehnologije.

Goalong Liquor Brand predložen je 2011. godine za izgradnju prve kineske međunarodne marke Liquor Brand, nakon čega je osnovana tvrtka Goalong Liquor Group iz Velike Britanije i počeo je registrirati zaštitni znak "Goalong". Engleski zaštitni znak "GOALONG" homonim je "Gaolang". Njegovo je značenje biti kontinuirano agresivan i hrabro napredovati, što je također spira poduzetništva Goalong Spirit-a.

Posjedovati gotovo 100 zaposlenika (2018), 50 s diplomom ili više, 3 s diplomom ili više i 8 s profesionalnim i tehničkim certifikatima.

Goalong liker je sve ove godine vodeći u izvozu alkoholnih pića.

Trenutno postoji pet molekularnih tvrtki, dvije offshore tvrtke izravno pod jurisdikcijom stranih zemalja, izravno povezanih s Goalong Liquor Group.


Grupa za alkoholna pića Goalong

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Destilerija Goalong

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni internacionalni proizvođač alkoholnih pića u Kini koji je uložila UK Goalong Group u 2018. godini, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, rakiju, votku, džin, likere i druge likere. smješten u dvostrano orijentiranom industrijskom parku grada Liuyang, ovo je prva najveća destilerija viskoznog malta u Kini, a ujedno i četvrta destilerija koju je uložila Goalong Group, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sustavom upravljanja na visokoj razini, predstavljajući Grupu 1. međunarodna razina isporuke, uglavnom usredotočena na proizvodnju kineskog viskija i usluge pića s privatnom etiketom za kupce iz i iz inozemstva.

                       

Destilerija viskija nalazi se u planinskom području Liuyang koje je vrlo pogodno za destilaciju viskija zbog kvalitetne vode i ugodnog okoliša; Voda dobre kvalitete s nižim indeksom brzine elektrolita i bez otopljenih soli čineći likere čistim, čistim, mekanim i nježnim, neće oštetiti tijelo kada uživate u njima.

                       

Goalong Group prva je u Kini koja proizvodi i razvija single malt viski. Trenutno su njezina istraživanja i razvoj i razina proizvodnje u Kini u vodstvu. Tvrtka je formirala domaće tržište i izvoz kao svoj osnovni način poslovanja od 1. godine, vodeći u prodaji 2009 uzastopnih godina. 7 sigurnosnih incidenata, 0% servis nakon prodaje. Prošli smo certifikate FDA & ISO & QS & HACCP i izvezli svoje proizvode u preko 100 zemalja i stekli dobru reputaciju, kao što su Rusija, Amerika, Njemačka, Filipini, Panama, Meksiko, Surinam, Australija, Novi Zeland i tako dalje.

                       

Svi se naši proizvodi mogu tiskati s britanskim ili francuskim bar kodom, s visokokvalitetnim sirovinama i pakiranjima. Kvaliteta je duša i kupac je uvijek na prvom mjestu, uglavnom se baziramo na dugoročnom poslovanju i prijateljskom kao win-win odnosu s klijentima. Imamo bogato iskustvo s izložbama i stekli smo dobru reputaciju na globalnoj razini.

                       

Osnovan od strane gospodina Alana u Londonu, marka Goalong znači "idi naprijed", a njen logotip simbolizira kulturu Goalong, budite vjerni i hrabri da sanjate, borite se i Goalong za snove! Trenutno imamo četiri marke, „Goalong“ viski, „Bosolac“ rakiju, „Dvosmislenu“ votku i „MonaFrcc" gin. Goalong je ujedno i prva kineska marka viskija s jednim sladom u Kini.

                       

Goalong je zvučna marka alkoholnih pića, velika misija dana je kad je marka stvorena. Prošlo je mnogo godina, Goalongov slogan se nikada nije promijenio. Neprestano osvajati pohvale i priznanja na tržištu žestokih alkoholnih pića na svijetu, što znojenje i napore čini smislenijima.

                       

Mi, Goalong za snove!

Tvrtka Kultura

Struktura tvrtke