sve kategorije

Početna>Proizvodi>likeri

Tamna ruža šampanjac 700ml / 375ml 3.5% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Tamna ruža
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:12 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:10000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
11

Ovaj vinski liker od šampanjca DARK ROSE vino je s niskim udjelom alkohola i ima 3.5% vol. Za vaš izbor postoje dvije specifikacije od 700 ml i 375 ml. Ovaj šampanjac je proziran i proziran bez suspendiranih tvari. Okus je mekan i elegantan, lijep, skladan i voćan.


Konkurentska prednost:

slabo alkoholno alkoholno piće.

Lako se pije.


22

33

44
55

profesionalac destilerija viskija i proizvođač likera, izvoznik rakije, votke, džina, likera, gaziranih pića, koktela i craft piva. Brza dostava, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupnje na jednom mjestu s pet zvjezdica

5

55 - 副本

Kupci koji kažu dobro su stvarno dobri. Izgradimo temelje s kvalitetom, jamčimo postizanje usluge, izgradimo povjerenje s vrijednošću i zajedno marširajmo prema slavi sutrašnjice.

8

Vodeći u izvozu 7 uzastopnih godina. Brza isporuka, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupnje na jednom mjestu s pet zvjezdica. Nijedan od proizvoda koji cirkuliraju na tržištu nije doživio bilo kakav incident sa sigurnošću hrane. Zadovoljstvo kupaca u anketi premašuje 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.

10

9

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni međunarodni proizvođač alkoholnih pića na jednom mjestu u Kini u koji je 2018. godine uložila UK Goalong Group, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, brendi, votku, gin, likere i druge likere. smješten u dvoorijentiranom industrijskom parku grada Liuyanga, prvi je po veličini viski s jednim sladom destilerija u Kini, a također i 4. destilerija u koju je investirala Goalong grupa, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sustavom upravljanja na visokoj razini, predstavljajući 4. međunarodnu razinu isporuke Grupe, uglavnom se fokusirajući na kineski viski proizvodnja i usluge privatnih marki alkoholnih pića za kupce iz zemlje i inozemstva.

4

6

Detaljnije
2
3
4
5
6
UPIT