sve kategorije

Početna>Proizvodi>likeri

Zeleni konj soda liker 275ml 3.7% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:ZELENI ZMAJ
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:24 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:10000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
1_ 副本
2_ 副本


3_ 副本
4_ 副本

Predstavljamo naš hommage klasičnim djelima ovim ječmom-kukuruzna votka. Kroz 4-kratnu destilaciju i 6-kratnu filtraciju, više je nego dobar. Sa svojim patentiranim izljevačem preciznog protoka, oprugom od nehrđajućeg čelika 316, PE plastikom pogodnom za hranu i sjajnim dizajnom logotipa, novi Ambiguous je inovacija Goalong Liquor Groupa.

Konkurentska prednost:

low-alkohol alkoholno piće

Lako piće

Vodeći izvoz 7 godina zaredom. Brza dostava, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupovine na jednom mjestu s pet zvjezdica. Niti jedan od proizvoda koji kruže na tržištu nije doživio nikakve incidente u vezi sa sigurnošću hrane. Zadovoljstvo anketama kupaca prelazi 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. nalazi se u industrijskom parku s dva tipa u gradu Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. nalazi se u industrijskom parku dvije vrste u gradu Liuyang, površine 23259.67 četvornih metara. 5 velikih zgrada, svaka s građevinskim područjem od oko 5000 četvornih metara. To je prva velika zgrada viski s jednim sladom destilerija u Kini. I to je četvrta destilerija u koju je investirala Goalong Liquor Group.


Detaljnije
2
3
4
5
6
UPIT