sve kategorije

Početna>Proizvodi>Votka i Gin

Goalong Royal Carlston votka 700ml 40% abv 700ml 40% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:dvosmislen
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:12 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:10000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
未 标题 -2_ 副本
Goalong vodka s ovim ječmom-kukuruzna votka, koji ima trostruku destilaciju i četverostruku filtraciju od brezovog ugljena, čisti i svježi, predstavljeni proizvodi su osebujne votke upakirane u energičan dizajn. Bogatih okusa i okusa, skladno se slažu s drugim pićima i vrlo su popularni među mladim potrošačima.
OkusOriginalni okus i prilagođeni okus 
UkusHrskavo mekan i postojan, gladak i svjež ulaz 
11
22

1640163039396914.webp_副本

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni međunarodni proizvođač alkoholnih pića na jednom mjestu u Kini u koji je 2018. godine uložila UK Goalong Group, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, brendi, votku, gin, likere i druge likere. smješten u dvoorijentiranom industrijskom parku grada Liuyanga, prvi je po veličini viski s jednim sladom destilerija u Kini, a također i 4. destilerija u koju je investirala Goalong grupa, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sustavom upravljanja na visokoj razini, predstavljajući 4. međunarodnu razinu isporuke Grupe, uglavnom se fokusirajući na kineski viski proizvodnja i usluge privatnih marki alkoholnih pića za kupce iz zemlje i inozemstva.

Vodeći izvoz 7 godina zaredom. Brza dostava, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupovine na jednom mjestu s pet zvjezdica. Niti jedan od proizvoda koji kruže na tržištu nije doživio nikakve incidente u vezi sa sigurnošću hrane. Zadovoljstvo anketama kupaca prelazi 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.

FAQ

1. Možete li napraviti votku drugačijeg okusa?

Da, možemo napraviti votku različitih okusa kao naš kupac. Poput okusa čokolade, okusa ličija, okusa badema, okusa lubenice, okusa manga i okusa zelene jabuke. Sva ta votka koju smo napravili za naše kupce.

2. Možemo li koristiti vlastiti logo ili dizajn na etiketi?

Da, prihvaćamo prilagođene dizajne. Također imamo tim dizajnera koji će vam pomoći u dizajnu.

3. Koliki je volumen boce?

Pri ruci imamo bocu od 700 ml. Možemo otvoriti kalup za vašu ovlaštenu bocu.

4. Koliki je ciklus otvaranja kalupa i cijena?

Naš ciklus otvaranja kalupa obično je oko dva tjedna, podijeljen na mehaničke boce i ručne boce, a cijena je između 300 i 1500 USD. S obzirom na dugoročnu suradnju u budućnosti, možemo razmotriti povrat naknade za otvaranje kalupa za prvu veliku narudžbu.

5. Što trebam učiniti ako je roba ozbiljno oštećena prilikom transporta u lokalno područje?

Naša ambalaža je prikladna za međunarodni transport, a stopa oštećenja je iznimno niska. Molimo slikajte i prikupite dokaze u roku od 2 sata nakon primitka robe. Nadoknadit ćemo vašu sljedeću narudžbu na temelju stvarnog gubitka.

6. Što trebam učiniti ako curenje vina i pogreške na etiketi nastaju zbog netočnih procesa ili proizvodnje koji utječu na prodaju?

Budući da označavanjem upravlja stroj, raspon pogreške je vrlo nizak, a pogrešku je teško vidjeti golim okom, tako da možete biti sigurni. Što se tiče problema istjecanja vina, budući da je poklopac višestruko poboljšan, mogućnost curenja vina je vrlo mala. Ako je to stvarno zbog tvorničkih razloga, molimo vas da fotografirate kao dokaz, a mi smo spremni snositi odgovarajuću odgovornost.

7. Kupci na našem tržištu su jako odbojni prema kineskoj hrani, jer u Kini ima mnogo problema s hranom, kako otkloniti nedoumice krajnjeg tržišta?

Ako je potrebno, možemo surađivati ​​s QS testiranjem ili drugim međunarodno certificiranim BV, inspekcijama trećih strana, itd. Apsolutno jamčimo kvalitetu. U usporedbi s drugim velikim markama žestokih pića, naši proizvodi su isplativi. Cijena je umjerena, a kvaliteta zajamčena. Vjerujem da će vam ovo definitivno pomoći da otvorite veće tržište.

8. Što ako postoji razlika između rinfuznog vina

i uzorak vina? Svaki put kada se pošalje uzorak, zalijepit ćemo odgovarajuću naljepnicu i zadržati kopiju na stalku za izložbe uzoraka tvrtke. Prilikom proizvodnje rasute robe, rasporedit ćemo i proizvoditi prema uzorcima, tako da problem koji razmatrate u osnovi ne postoji.

9. Želim kupiti 6 boca viskija. Može li vaša tvrtka pružiti uslugu pouzećem?

Kako je vino opasno i krhko, ne preporučujemo kupnju 6 boca. Možete prvo probati jednu bočicu. Zbog lokalnog expressa ne prihvaćamo pouzećem.

10. Koliko je pregleda moguće tijekom cijelog proizvodnog procesa, a koliko cjelovitih pregleda?

Svaka naša pozicija će provoditi međusobnu inspekciju i samoprovjeru. Osim toga, postoje 2 nasumična pregleda

i 1 potpuni pregled.


Detaljnije
2
3
4
UPIT