sve kategorije

Početna>Proizvodi>Viski

Goalong Power label viski od zrna 700ml 40% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Goalong
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:U svakoj boci zapakirana poklon kutija, 12 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:8000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
11

New Power Label Whisky još je jedan dugogodišnji kvalitetni viski Goalong Liquor. Uz jedinstveni recept za miješanje, toplo je primljen u mnogim zemljama i područjima. Ljudi kažu da ima ugodne arome zrelog voća i glatke note zadimljenog hrastovog drveta. Iako će vas privući i njegov nježni i složeni okus Kupci osjećaju da je poput Jacka Dennieja.


22

33


44

Profil tvrtke

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni međunarodni proizvođač alkoholnih pića na jednom mjestu u Kini u koji je 2018. godine uložila UK Goalong Group, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, brendi, votku, gin, likere i druge likere. smješten u dvoorijentiranom industrijskom parku grada Liuyanga, prvi je po veličini viski s jednim sladom destilerija u Kini, a također i 4. destilerija u koju je investirala Goalong grupa, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sustavom upravljanja na visokoj razini, predstavljajući 4. međunarodnu razinu isporuke Grupe, uglavnom se fokusirajući na kineski viski proizvodnja i usluge privatnih marki alkoholnih pića za kupce iz zemlje i inozemstva.

55

66

Izjave kupaca

Goalong čist sladni viski je postigao dobre rezultate na raznim stručnim izložbama i degustacijama alkohola. U 2020. brend je izvezen u Sjedinjene Države na način da će ući u velike supermarkete SAD-a i postati popularan artikl.

8

9


10

Detaljnije
2
3
4
5
6
7
UPIT