sve kategorije

Početna>Proizvodi>Viski

Goalong 1. kineski viskozni sladni viski 700ml / 750ml 40% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Goalong
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:U svakoj boci pakirana poklon kutija, 4 boce / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:3000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
1
2


Nakon tradicionalnog postupka, slad se melje, saharizira, a zatim fermentira u prostoriji s konstantnom temperaturom od 16 stupnjeva tijekom 72 sata, a zatim tri puta destilira kroz tradicionalni stroj za destilaciju tipa kotao. Tijekom tog razdoblja odrasla osoba može apsorbirati prirodnu aromu biljaka u hrastovim bačvama, a može se proizvesti lijepa jantarna boja. Istodobno, može smanjiti i jaku stimulaciju alkohola visoke koncentracije. Ulaz je mekan i pikantan, a okus bogat i pikantan.


3
4
5


2013. Goalong liquor Group izvozi čistu dobit i single malt whisky. Proizvod se prodaje u poznatim lancima supermarketa u Sjedinjenim Državama. Prihvaćamo prilagođena alkoholna pića i ambalažu za ove proizvode za izvoz. Kao izvoznik robne marke, dat ćemo najveći popust na cijenu kako bismo osvojili tržište.

Postupak narudžbe

Profil tvrtke

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni međunarodni proizvođač alkoholnih pića na jednom mjestu u Kini u koji je 2018. godine uložila UK Goalong Group, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, brendi, votku, gin, likere i druge likere. smješten u dvoorijentiranom industrijskom parku grada Liuyanga, prvi je po veličini viski s jednim sladom destilerija u Kini, a također i 4. destilerija u koju je investirala Goalong grupa, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sustavom upravljanja na visokoj razini, predstavljajući 4. međunarodnu razinu isporuke Grupe, uglavnom se fokusirajući na kineski viski proizvodnja i usluge privatnih marki alkoholnih pića za kupce iz zemlje i inozemstva.

Zašto odabrati nas

Vodeći u izvozu 7 uzastopnih godina. Brza isporuka, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupnje na jednom mjestu s pet zvjezdica. Nijedan od proizvoda koji cirkuliraju na tržištu nije doživio bilo kakav incident sa sigurnošću hrane. Zadovoljstvo kupaca u anketi premašuje 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.

QA

1.Koliko je star ovaj viski?

Ovaj viski je čisti sladni viski, sami smo ga destilirali i odležali u hrastovim bačvama najmanje 5 godina.

2. Možemo li koristiti vlastiti logo ili dizajn na etiketi?

Da, prihvaćamo prilagođene dizajne. Također imamo tim dizajnera koji će vam pomoći u dizajnu.

3. Koliki je volumen boce?

Pri ruci imamo bocu od 700 ml. Možemo otvoriti kalup za vašu ovlaštenu bocu.

4. Koliki je ciklus otvaranja kalupa i cijena?

Naš ciklus otvaranja kalupa obično je oko dva tjedna, podijeljen na mehaničke boce i ručne boce, a cijena je između 300 i 1500 USD. S obzirom na dugoročnu suradnju u budućnosti, možemo razmotriti povrat naknade za otvaranje kalupa za prvu veliku narudžbu.

5. Što trebam učiniti ako je roba ozbiljno oštećena prilikom transporta u lokalno područje?

Naša ambalaža je prikladna za međunarodni transport, a stopa oštećenja je iznimno niska. Molimo slikajte i prikupite dokaze u roku od 2 sata nakon primitka robe. Nadoknadit ćemo vašu sljedeću narudžbu na temelju stvarnog gubitka.

6. Što trebam učiniti ako curenje vina i pogreške na etiketi nastaju zbog netočnih procesa ili proizvodnje koji utječu na prodaju?

Budući da označavanjem upravlja stroj, raspon pogreške je vrlo nizak, a pogrešku je teško vidjeti golim okom, tako da možete biti sigurni. Što se tiče problema curenja vina, budući da je poklopac višestruko poboljšan, mogućnost istjecanja vina je vrlo mala. Ako je to stvarno zbog tvorničkih razloga, uzmite fotografiju kao dokaz, a mi smo spremni snositi odgovarajuću odgovornost.

7. Kupci na našem tržištu jako su odbojni prema kineskoj hrani, jer u Kini ima mnogo problema s hranom, kako otkloniti sumnje krajnjeg tržišta?

Ako je potrebno, možemo surađivati ​​s trećom stranom za inspekcijsko testiranje ili s drugim međunarodno certificiranim BV, SGS itd. Apsolutno

garantirati kvalitetu. U usporedbi s drugim velikim markama žestokih pića, naši proizvodi su isplativi. Cijena je umjerena, a kvaliteta zajamčena. Vjerujem da će vam ovo definitivno pomoći da otvorite veće tržište.

8. Što ako postoji razlika između vina u rasutom stanju i vina za uzorke?

Svaki put kada se pošalje uzorak, zalijepit ćemo odgovarajuću naljepnicu i zadržati kopiju na stalku za izložbe uzoraka tvrtke. Prilikom proizvodnje rasute robe, rasporedit ćemo i proizvoditi prema uzorcima, tako da problem koji razmatrate u osnovi ne postoji.

9. Želim kupiti 6 boca viskija. Može li vaša tvrtka pružiti uslugu pouzećem?

Kako je vino opasno i krhko, ne preporučujemo kupnju 6 boca. Možete prvo probati jednu bočicu. Zbog lokalnog expressa ne prihvaćamo pouzećem.

10. Koliko je pregleda moguće tijekom cijelog proizvodnog procesa, a koliko cjelovitih pregleda?

Svaka naša pozicija će provoditi međusobnu inspekciju i samoprovjeru. Osim toga, postoje 2 nasumična pregleda


Detaljnije
2
3
4
5
6
7
UPIT