sve kategorije

Početna>Proizvodi>Viski

Goalong FUN SUL single malt viski 700 ml 46% abv Bourbon bačva odležavanje


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Goalong
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:U svakoj boci zapakirana poklon kutija, 6 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:5000 kartona / dan
Minimalna narudžba Količina: 12000
Opis
1
2


Život treba živjeti u sreći i ljubavi, takav život je dostojan naše čežnje. Sreća često dolazi iz jednostavnosti. Goalong su viski destilerije u Kini. Donesite bocu Goalong single malt viski s dobrim prijateljem i gledati uzbudljivu utakmicu. Nazdravimo sreći.

3


Goalong Group se fokusira na proizvodnju, istraživanje i razvoj te prodaju viskija, rakije, votke, gina, craft piva, prirodne rižine baijiue, pakirane vode za piće, funkcionalnih napitaka i više napitaka.

4.1
4.2

Goalong Group s velikom jedinicom za destilaciju i inteligentnim središnjim sustavom upravljanja za destilaciju viskija. Potpuno automatizirana linija za punjenje i moderna proizvodna radionica, Goalong Group može proizvesti 10000 8 kutija proizvoda svaki dan s XNUMX automatskih proizvodnih linija za punjenje. Goalong Group ima profesionalni međunarodni tim za upravljanje kvalitetom koji se strogo pridržava međunarodnog sustava upravljanja kvalitetom, ISO i HACCP certifikata. Povjerenje počinje kvalitetom.

33
6

Goalong Group pruža sve na jednom mjestu žestoka pića usluge i imaju mogućnost isporuke 3. međunarodne generacije. Od 2009. Goalong Group vodi izvoz viskija, rakije i votke 7 uzastopnih godina.


7

Goalong viski i rakija izvezeni u više od 50 zemalja svijeta, bez sigurnosnih nesreća, 100% usluga nakon prodaje.


1111
Detaljnije
UPIT