sve kategorije

Početna>Proizvodi>Viski

Goalong single malt viski 700 ml 40% alkohola Bourbon odležavanje u bačvi


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Goalong
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:U svakoj boci zapakirana poklon kutija, 6 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:5000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis
1
3

Život treba živjeti u sreći i ljubavi, takav život je dostojan naše čežnje. Sreća često dolazi iz jednostavnosti. Goalong su viski destilerije u Kini. Donesite bocu Goalong single malt viski s dobrim prijateljem i gledati uzbudljivu utakmicu. Nazdravimo sreći.

2
4

Goalong Group se fokusira na proizvodnju, istraživanje i razvoj te prodaju viskija, rakije, votke, gina, craft piva, prirodne rižine baijiue, pakirane vode za piće, funkcionalnih napitaka i više napitaka.

Američki single malt viski

Goalong Group s velikom jedinicom za destilaciju i inteligentnim središnjim sustavom upravljanja za destilaciju viskija. Potpuno automatizirana linija za punjenje i moderna proizvodna radionica, Goalong Group može proizvesti 10000 8 kutija proizvoda svaki dan s XNUMX automatskih proizvodnih linija za punjenje. Goalong Group ima profesionalni međunarodni tim za upravljanje kvalitetom koji se strogo pridržava međunarodnog sustava upravljanja kvalitetom, ISO i HACCP certifikata. Povjerenje počinje kvalitetom.

1640067860152462.png.webp_副本

1640072346642168.webp_副本

Goalong Group pruža uslugu sve na jednom mjestu i ima mogućnost dostave treće generacije. Od 3. Goalong Group 2009 uzastopnih godina vodi izvoz viskija, rakija i votke.

Američki single malt viski

Goalong viski i rakija izvezeni u više od 50 zemalja svijeta, bez sigurnosnih nesreća, 100% usluga nakon prodaje.

Američki single malt viski

Detaljnije
2
3
UPIT