sve kategorije

Početna>Proizvodi>Viski

Goalong alkoholna pića od viskija 700ml 40% abv


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:Goalong
Minimalna narudžba Količina:Jedan spremnik
Pakiranje Detalji:U svakoj boci zapakirana poklon kutija, 12 boca / karton
Vrijeme isporuke:7 dana otpreme nakon potvrde narudžbe
Uvjeti plaćanja:T / T, LC, OA
Nabava Sposobnost:8000 kartona / dan

Minimalna narudžba Količina:

12000


Opis

Goalong vrhunski viski u rinfuzi 700ml 40% vol žestoka pića tvornički izvoz

Goalong viski vrlo je konkurentan i vrući blended viski. Uz jedinstveni recept za miješanje, toplo je primljen u mnogim zemljama i područjima. Ljudi kažu da ima ugodne arome zrelog voća i glatke note dima hrastovog drveta.

Konkurentska prednost:

Konkurentna cijena s brzim datumom isporuke

Dosta zaliha

Sustav alkoholnih pića na jednom mjestu.

11
22
33

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni međunarodni proizvođač alkoholnih pića na jednom mjestu u Kini u koji je 2018. godine uložila UK Goalong Group, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, brendi, votku, gin, likere i druge likere. smješten u dvoorijentiranom industrijskom parku grada Liuyanga, prvi je po veličini viski s jednim sladom destilerija u Kini, a također i 4. destilerija u koju je investirala Goalong grupa, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sustavom upravljanja na visokoj razini, predstavljajući 4. međunarodnu razinu isporuke Grupe, uglavnom se fokusirajući na kineski viski proizvodnja i usluge privatnih marki alkoholnih pića za kupce iz zemlje i inozemstva.

Vodeći u izvozu 7 uzastopnih godina. Brza isporuka, zajamčena kvaliteta i izvrsna usluga nakon prodaje. Donosimo vam iskustvo kupnje na jednom mjestu s pet zvjezdica. Nijedan od proizvoda koji cirkuliraju na tržištu nije doživio nikakve incidente vezane uz sigurnost hrane. Zadovoljstvo kupaca anketom prelazi 90%. Prihvaćamo nadzor i ispravke od strane globalnih kupaca i profesionalnih institucija.


Detaljnije
2
3
4
5
6
UPIT